Skip links

Ons team

PFS Dordrecht

De mensen achter Playing for Success Dordrecht

Playing for Success is steeds meer bekend onder de scholen binnen Dordrecht. Wij zijn er dan ook blij mee dat steeds mensen ons weten te vinden. De succeservaringen worden gedeeld en dit zorgt voor een ware spinn-off. Leerlingen, ouders en interne begeleiders van de scholen, zorgen er voor dat er steeds meer leerlingen worden aangemeld.

Onder leiding van de centrummanager van Playing for Success Dordrecht, Jordy Valkestijn, worden de groepen begeleid door coaches. Dit zijn studenten van verschillende MBO- en HBO-instellingen met diverse opleidingen zoals: Sociaal-cultureel werker, Sociaal pedagogisch werker, Onderwijsassistent, PABO, Toegepaste psychologie, Pedagogiek, Sportkunde en Sport & bewegen.

Naast de mogelijkheid om stage te lopen, is Playing for Success Dordrecht ook een erkend leerbedrijf voor verschillende MBO-opleidingen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jordy Valkestijn

Docent

Sinds de start in januari 2016, ben ik als docent, verbonden aan het project Playing for Succes in Dordrecht. Ik ben bijzonder trots op de resultaten. Ik zie de leerlingen echt opbloeien bij de lessen. De opdrachten die ze moeten maken zijn eigenlijk niet heel anders dan de stof die ze op school krijgen maar het stadion en de sportgerelateerde lessen stimuleert ze ook tot topprestaties. Dat het werkt merk ik niet alleen aan de leerlingen maar ook aan de begeleiders. De aanmeldingen vanuit de scholen in Dordrecht zijn ten opzichte van de start met ruim 70% gestegen. Dat is voor mij het bewijs dat we goed bezig zijn en veel kinderen kunnen helpen om zich verder te ontwikkelen.

Schermafbeelding 2022-05-30 om 10.43.07

Robin van Musscher

Centrummanager

Ik ben sinds 2019 centrummanager van Playing for Success Dordrecht.

Mijn voornaamste taak is om er voor te zorgen dat de docent en coaches hun werk goed kunnen doen. Ik ben trots om onderdeel te mogen uitmaken van de prachtige organisatie en hierdoor indirect veel kinderen mag helpen een goede start in onze maatschappij te maken.

mentor

De coaches

Coaches van de groepen

Studenten van verschillende MBO en HBO opleidingen lopen stage bij Playing for Success Dordrecht. Zij zijn de coaches van de groepen. De opleidingen die de studenten volgen zijn divers: Sociaal-cultureel werker, Sociaal pedagogisch werker, Onderwijsassistent, PABO, Toegepaste psychologie, Pedagogiek, Sportkunde en Sport & bewegen.

Wij zijn ook een erkend leerbedrijf voor verschillende MBO-opleidingen.